Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845
Назва: | Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі |
Автори: | Ставерська Т. О. Фролова Т. В. |
Теми: | інновації інноваційні технології бізнес-процес інноваційний кластер ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Ставерська Т. О. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. / Т. О. Ставерська, Т. В. Фролова. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 лист. 2020 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. - С. 296-299. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TEZU_Конкурентоспроможність та інновації_2020.pdf | 613,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.