Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24892
Назва: Інноваційні підходи в управлінні праці
Автори: Ваганова І. М.
Теми: управління
праця
інновація
принципи
заробітна плата
премії
стимулювання
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ваганова І. М. Інноваційні підходи в управлінні праці / І.М. Ваганова. // Науковий вісник Ужгородського Нац-го ун-ту. Серія «Право». – Ужгород, 2020. – Вип. № 61. - С. 97-100.
Короткий огляд (реферат): Актуальною проблемою для економіки нашої держави є впровадження соціальних інновацій, що здатні подолати негативні явища у трудовій сфері. Соціально-культурна сфера нашої держави сформувалась під впливом особливих історичних та політичних факторів. Варто лише згадати, що у радянський період права працівників були досить обмеженими. Це стало причиною формування економічної культури, що була заснована на підкоренні владі, страху адміністративних покарань, відсутності ініціативи та творчого підходу особистості. Творчий підхід вимагає іншого відношення до праці. Творчий працівник «говорить» на роботі, думає про роботу під час відпочинку, коли можуть приходити корисні думки та ідеї, здатні піти йому на користь, покращити результат індивідуальної та колективної праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24892
Розташовується у зібраннях:Статті (ПРЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фахова_стаття_Ужгород_2020_квiтен_.pdf264,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.