Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25146
Назва: Аналіз інвестиційної діяльності банків як суб'єктів фондового ринку
Автори: Колодізєв О. М.
Коцюба О. В.
Теми: інвестиційна діяльність
кредитно-інвестиційний портфель банків
фондовий ринок
цінні папери
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Колодізєв О. М. Аналіз інвестиційної діяльності банків як суб'єктів фондового ринку / О. М. Колодізєв, О. В. Коцюба // Формування ринкової економіки в Україні. Збірник наукових праць. – Львів: Львівський нац. ун-ет ім. Івана Франка, 2014. – Вип. 31. – Ч. 1. – С. 390 – 396.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто роль банків установ як головних суб’єктів акумуляції та перерозподілу фінансових ресурсів. Обґрунтована актуальність заохочення банків до активності інвестиційної діяльності. За мету статті було обрано аналіз економічної ситуації на фондовому ринку та у банківській системі, аналіз діяльності банків як портфельних інвесторів. Розглянуто значення інвестиційної діяльності банків для підприємств реального сектору економіки та для держави у цілому. Проведено кореляційно-регресійний аналіз факторів впливу на інвестиційну активність банків. Досліджено показники кредитно-інвестиційного портфеля банків України в цілому за 2008-2013 рр. та окремо за групами згідно класифікації НБУ. Проаналізовано динаміку розвитку фондових ринків світу. Виявлено та проаналізовано проблеми розвитку фондового ринку України в аспекті активності банківської системи в цілому та окремо за групами банків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25146
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91_СТАТТЯ_Колодізєв ОМ.pdf2,96 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.