Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25159
Title: Математичний аналіз: методичні рекомендації для самостійної роботи за темою "Диференціальне числення функцій багатьох змінних" для студентів галузі знань 12 "Інформаційні технології" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Рибалко А. П.
Стєпанова К. В.
Keywords: функції кількох змінних
частинні похідні
екстремум функції двох змінних
метод найменших квадратів
Issue Date: 2018
Citation: Математичний аналіз. Методичні рекомендації для самостійної роботи за темою "Диференціальне числення функцій багатьох змінних" для студентів галузі знань 12 "Інформаційні технології" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. А. П. Рибалко, К. В. Стєпанова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (3,36 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 64 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Розглянуто основні положення щодо організації та виконання самостійної роботи за темою "Диференціальне числення функцій багатьох змінних" навчальної дисципліни, план-графік і програму виконання роботи. Наведено детальний опис та методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи, перелік літературних джерел і запитання для самодіагностики. Визначено професійні компетентності, яких набувають студенти в результаті вивчення теоретичного матеріалу та виконання практичних завдань за цією темою. Подано варіанти завдань самостійної контрольної роботи. Рекомендовано для студентів галузі знань 12 "Інформаційні технології" першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25159
Appears in Collections:Методичні матеріали (ВМЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018-Рибалко А П, Стєпанова К В.pdf1,59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.