Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25583
Назва: Комплекс моделей оцінювання знань у системах дистанційного навчання
Автори: Яценко Р. М.
Заржецький В. І.
Теми: Комплекс моделей оцінювання знань
дистанційне навчання
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Яценко Р. М. Комплекс моделей оцінювання знань у системах дистанційного навчання / Р. М. Яценко, В. І. Заржецький // Системный анализ и моделирование процессов управления : монография / Под ред. В. С. Пономаренко, Т. С. Клебановой, Л. С. Гурьяновой. – Братислава-Харьков, ВШЭМ – ХНЭУ им. С. Кузнеца, 2020. – С. 189-208.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено побудові комплексу моделей оцінювання знань з метою подальшого використання у системах дистанційного навчання. Проаналізовано існуючі підходи до розробки моделей оцінювання знань та побудовано комплекс моделей оцінювання знань у системах дистанційного навчання, який базується на методі інтервального повторення та моделі індивідуальної траєкторії. До комплексу належать блоки формування банку запитань, набуття та формування знань, оцінювання знань, підвищення якості банку запитань. Реалізовано комплекс моделей оцінювання знань на базі чат-бота для підготовки до ЗНО з математики у Telegram. Проведено апробацію навчального процесу з використання комплексу моделей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25583
Розташовується у зібраннях:Монографії (ЕКСА)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.