Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25680
Title: Експортно-імпортні операції. Методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" другого (магістерського) рівня
Authors: Лебідь О. В.
Keywords: експортні операції
імпортні операції
експортно-імпортні операції
міжнародні розрахунки
зовнішньо-економічна діяльність
акредитив
інкасо
гарантія
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Експортно-імпортні операції. Методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. В. Лебідь; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (169 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 45 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до практичних завдань і самостійної роботи для студентів за навчальною дисципліною. Наведено основні питання теми, які вивчають за планом лекцій, подані умови практичних завдань та рекомендації щодо їх виконання. Запропоновано завдання для самостійної роботи та теми для написання есе. За кожною темою наведено завдання для самостійного вирішення та подальшого обговорення на практичних заняттях. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти другого (магістерського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25680
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕВ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-5-ЕВ Лебідь О. В.pdf724,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.