Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/2610
Назва: | Анализ интеграционных процессов «Высшая школа – бизнес-сообщество» в Харьковской области |
Інші назви: | Аналіз інтеграційних процесів «Вища школа –бізнес-співтовариство» у Харківській області Analysis of Integration Processes «Higher School – Business Community» in Kharkov Region |
Автори: | Аксенова И. В. Шаповалова В. А. Аксьонова І. В. Шаповалова В. О. Aksonova I. V. Shapovalova V. O. |
Теми: | высшая школа бизнес-структура интеграционные связи вища школа бізнес-структура інтеграційні зв'язки higher school business structure integration ties |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ВД "ИНЖЭК" |
Бібліографічний опис: | Аксенова И. В. Анализ интеграционных процессов «Высшая школа – бизнес-сообщество» в Харьковской области / И. В. Аксенова, В. А. Шаповалова // Бизнес Информ. – 2011. - № 3. – С. 67-70. |
Короткий огляд (реферат): | В статье обоснована необходимость формирования интеграционных связей между учебными заведениями и бизнес-структурами, рассмотрены формы сотрудничества между вузами и бизнес-сообществами в Харьковской области. У статті обґрунтована необхідність формування інтеграційних зв'язків між навчальними закладами та бізнес-структурами, розглянуто форми співпраці між вузами та бізнес-співтовариствами в Харківській області. The article substantiates the necessity of formation of integration ties between educational institutions and business structures, considers the forms of cooperation between institutes of higher education and business communities in Kharkov region. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2610 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (СЕП) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аксенова И. В., Шаповалова В. А. Анализ интеграционных процессов -Высшая школа – бизнес-сообщество- в Харьковской области.pdf | 229,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.