Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26112
Назва: Стратегічні підходи до управління фінансовими ризиками підприємства
Автори: Кузенко Т. Б.
Теми: фінанси
стратегія
ризики
чинник
Pest-аналіз
SWOT -аналіз
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Кузенко Т. Б. Стратегічні підходи до управління фінансовими ризиками підприємства / Т. Б. Кузенко // Інтелект XXI. ‒ 2017. ‒ № 2. ‒ С. 117-123.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто стратегічні аспекти управління, запропоновано створення служби маркетингу, що розробляє та узгоджує проекти звітних і прогнозних документів, що стосуються маркетингової діяльності підприємства, розробки стратегічної карти розвитку з урахуванням аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища. Запропоновано методику, суть якої полягає в оцінювані можливих співвідношень дохідності та рівня ризику й вибору оптимального варіанта досягнення максимального кінцевого результату з урахуванням усього періоду впровадження фінансової стратегії підприємства. Доведено, що застосування даного заходу дозволить наростити обсяг виробництва, збільшити прибутковість та подолати кризові явища, вийти на шлях стійкого розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26112
Розташовується у зібраннях:Статті (Ф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
int_XXI_2017_2_18_(1).pdf355,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.