Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488| Title: | Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | 
| Authors: | Козуб В. О. | 
| Keywords: | гастрономія гастрономічні товари гастрономічний туризм потреба послуга сервіс сервісологія сервісна діяльність  | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Citation: | Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] / укл. В. О. Козуб. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 18 с. (укр. мов.) | 
| Abstract: | Подано робочу програму навчальної дисципліни «Основи гастрономії та сервісології», компетентності та результати навчання, її зміст за модулями і темами, методи навчання та викладання, порядок і систему поточного та підсумкового контролю знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | 
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488 | 
| Appears in Collections: | Методичні матеріали (МЕМ) | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.