Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26628
Title: Видавнича справа і технічне редагування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» освітньої прорами «Технології електронних мультимедійних видань» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Андрющенко Т. Ю.
Keywords: видавнича справа
книга
журнал
газета
видавництво
технічне редагування
дизайн
Issue Date: 2021
Citation: Видавнича справа і технічне редагування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» освітньої прорами «Технології електронних мультимедійних видань» першого (бакалаврського) рівня / укл. Т. Ю. Андрющенко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 16 с. (укр. мов.)
Abstract: Подано основні положення щодо організації навчального процесу за навчальною дисципліною «Видавнича справа та технічне редагування». Програма включає опис структури дисципліни, тематичний план, вимоги до студентів, принципи поточного та підсумкового контролю знань студентів, а також плани лекцій, лабораторних і самостійних занять. Рекомендовано для студентів спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26628
Appears in Collections:Методичні матеріали (КСіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Видавнича справа і технічне редагування.pdf552,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.