Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26673
Название: Методичне забезпечення системи мотивації персоналу
Авторы: Самойленко В. В.
Ключевые слова: мотивація
внутрішні і зовнішні чинникі
активізація трудової діяльності
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Самойленко В. В. Методичне забезпечення системи мотивації персоналу / В. В. Самойленко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 19 лист. 2021 р. : тези допов. ‒ Харків, 2021. ‒ С. 303-307.
Краткий осмотр (реферат): У докризовий період разом із процесами економічного зростання і відносної стабілізації в економіці України позначився істотний перелом у цій сфері трудової мотивації. Державні, приватні корпоративні підприємства на практиці відчули, що розвиток і успіх ринкових відносин неможливий без інтеграції у «глобальні зусилля» з пошуку нових сучасних форм мотивації та стимулювання праці. Досліджуючи праці зазначених учених, які приділяють багато уваги саме мотивації працівників, ми дійшли висновку, що однією зі складних проблем залишається кількісна оцінка такого поняття, як ефективна мотивація праці, яка містить не лише легковимірювані результати праці, а й соціальний ефект, задоволення від праці самого працівника. Методика спрямована на: виявлення та ранжування внутрішніх і зовнішніх чинників, дієвих мотиваторів, які є домінантними для активізації трудової діяльності; визначення ступеня значущості для результату трудової діяльності спонукальної сили мотиваторів; визначення інструментів досягнення бажаних для підприємства результатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26673
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самойленко_Тези_1_с_водным_(реп).pdf568,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.