Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.contributor.authorБорисенко О. М.-
dc.contributor.authorСеверинов О. В.-
dc.date.accessioned2022-01-10T10:11:11Z-
dc.date.available2022-01-10T10:11:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІвашура А. А. Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, О. В. Северинов // Комунальне господарство міст. Серія "Технічні науки та архітектура". – Харків, 2021. ‒ Т. 6. ‒ Вип. 166. ‒ С. 163-168.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730-
dc.description.abstractДосліджуються обізнаність про сталі дієти і поширені практики харчування на робочому місці. Проведено аналіз впливу нутра-ергономічних стратегій на стандарти фізичної зайнятості, безпеку і продуктивність праці. Обговорюється сучасний підхід до харчування на основі усвідомленого вибору роботодавця в контексті нутра-ергономіки з поправкою на сталість до навколишнього середовища, що сприяє оптимізації здоров’я і благополуччя працівників. Запропоновані практичні нутра-ергономічні сталі стратегії та рекомендації для харчування працівника на робочому місці.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectнутра-ергономікаru_RU
dc.subjectнутриціологіяru_RU
dc.subjectбезпека життєдіяльностіru_RU
dc.subjectстале харчуванняru_RU
dc.subjectсталий розвитокru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.titleВикористання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництвіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А.А. ВИКОРИСТАННЯ НУТРА-ЕРГОНОМІЧНИХ СТРАТЕГІЙ.pdf372,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.