Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730
Title: | Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві |
Authors: | Івашура А. А. Борисенко О. М. Северинов О. В. |
Keywords: | нутра-ергономіка нутриціологія безпека життєдіяльності стале харчування сталий розвиток екологія виробництво |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Івашура А. А. Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, О. В. Северинов // Комунальне господарство міст. Серія "Технічні науки та архітектура". – Харків, 2021. ‒ Т. 6. ‒ Вип. 166. ‒ С. 163-168. |
Abstract: | Досліджуються обізнаність про сталі дієти і поширені практики харчування на робочому місці. Проведено аналіз впливу нутра-ергономічних стратегій на стандарти фізичної зайнятості, безпеку і продуктивність праці. Обговорюється сучасний підхід до харчування на основі усвідомленого вибору роботодавця в контексті нутра-ергономіки з поправкою на сталість до навколишнього середовища, що сприяє оптимізації здоров’я і благополуччя працівників. Запропоновані практичні нутра-ергономічні сталі стратегії та рекомендації для харчування працівника на робочому місці. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730 |
Appears in Collections: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Івашура А.А. ВИКОРИСТАННЯ НУТРА-ЕРГОНОМІЧНИХ СТРАТЕГІЙ.pdf | 372,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.