Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730
Назва: Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві
Автори: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Северинов О. В.
Теми: нутра-ергономіка
нутриціологія
безпека життєдіяльності
стале харчування
сталий розвиток
екологія
виробництво
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, О. В. Северинов // Комунальне господарство міст. Серія "Технічні науки та архітектура". – Харків, 2021. ‒ Т. 6. ‒ Вип. 166. ‒ С. 163-168.
Короткий огляд (реферат): Досліджуються обізнаність про сталі дієти і поширені практики харчування на робочому місці. Проведено аналіз впливу нутра-ергономічних стратегій на стандарти фізичної зайнятості, безпеку і продуктивність праці. Обговорюється сучасний підхід до харчування на основі усвідомленого вибору роботодавця в контексті нутра-ергономіки з поправкою на сталість до навколишнього середовища, що сприяє оптимізації здоров’я і благополуччя працівників. Запропоновані практичні нутра-ергономічні сталі стратегії та рекомендації для харчування працівника на робочому місці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Івашура А.А. ВИКОРИСТАННЯ НУТРА-ЕРГОНОМІЧНИХ СТРАТЕГІЙ.pdf372,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.