Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26871
Назва: Застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах закладу вищої освіти
Автори: Будянська В. А.
Теми: комунікативна компетентність
мовна компетентність
лінгвістична компетентність
термінологія
лінгвістична гра
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Будянська В. А. Застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах закладу вищої освіти / В. А. Будянська // The 8th International scientific and practical conference “Results of modern scientific research and development” (October 17-19, 2021) Barca Academy Publishing, Madrid, Spain. 2021. - P. 199-208.
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена проблемі застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах ЗВО економічного профілю.Застосування лінгвістичних ігор на заняттях з української мови на підготовчих курсах закладу вищої освіти сприяє вдосконаленню мовної та лінгвістичної компетентностей слухачів, що, у свою чергу, позитивно впливає на процес формування комунікативної компетентності учнів. Перспективним напрямком даного дослідження є розробка системи лінгвістичних ігор, що можна застосовувати на заняттях з української мови в процесі підготовки спеціалістів будь-яких спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26871
Розташовується у зібраннях:Статті (ПІФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Будянська, Стаття 1.pdf350,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.