Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27009
Title: Світова економіка та міжнародні економічні відносини : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародна торгівля» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Литвиненко А. О.
Keywords: світова економіка
світове господарство
міжнародні економічні відносини
Issue Date: 2021
Citation: Світова економіка та міжнародні економічні відносини : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародна торгівля» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. О. Литвиненко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 13 с. (Укр. мов.)
Abstract: Навчальна дисципліна «Світова економіка та міжнародні економічні відносини» – дисципліна циклу професійної та практичної підготовки, яка є підґрунтям для формування системи теоретичних знань і підготовки професійних навичок майбутніх фахівців у сфері підприємництва та торгівлі та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня. Рекомендовано для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародна торгівля» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27009
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕВ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СЕтаМЕВ 2021 076.pdf5,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.