Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024
Назва: Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області)
Автори: Бакало Н. В.
Теми: туризм
гастрономічний тур
регіон
туристичний маршрут
економічний ефект
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бакало Н. В. Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області) : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / Н. В. Бакало. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Короткий огляд (реферат): У роботі було обґрунтовано важливість організації гастрономічних турів для популяризації туризму в Полтавською регіоні. Також було проаналізовано та виявлено сучасні тенденції розвиту гастрономічного туризму в Україні та світі. У дослідженні були запропоновано механізм розробки нового гастрономічного туристичного маршруту «Мандруємо Полтавщиною» та розраховано економічний ефект від продажі туру «Мандруємо Полтавщиною» Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакало_ДП.pdf965,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.