Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27114
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBezsonnyi V. L.-
dc.date.accessioned2022-02-03T08:02:28Z-
dc.date.available2022-02-03T08:02:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationEnvironmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) level: [Electronic edition] / comp. V. L. Bezsonnyi. – Kharkiv: Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics, 2021. – 13 p.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27114-
dc.description.abstractThe thematic plan of the discipline and its content by topic are submitted. The methods of learning and teaching the discipline, the criteria for assessing student knowledge, the rating plan of the discipline, literature are presented. Recommended for students of all specialties of the first (bachelor) level.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectquality of food raw materialsru_RU
dc.subjectproduct qualityru_RU
dc.subjectenvironmental safetyru_RU
dc.titleEnvironmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.