Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27114
Назва: Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) level
Автори: Bezsonnyi V. L.
Теми: quality of food raw materials
product quality
environmental safety
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) level: [Electronic edition] / comp. V. L. Bezsonnyi. – Kharkiv: Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics, 2021. – 13 p.
Короткий огляд (реферат): The thematic plan of the discipline and its content by topic are submitted. The methods of learning and teaching the discipline, the criteria for assessing student knowledge, the rating plan of the discipline, literature are presented. Recommended for students of all specialties of the first (bachelor) level.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27114
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.