Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27323
Назва: Правова імплетенція геноциду у кримінальне законодавство України
Автори: Щербиніна Є. М.
Теми: геноцид
правова імплементація
злочини проти миру та безпеки
кримінальне законодавство
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Щербиніна Є. М. Правова імплетенція геноциду у кримінальне законодавство України / Є. М. Щербиніна // Модернізація та сучасні і світові наукові дослідження: матер. ІІ міжнар. студ. наук. конф., м. Тернопіль, 22 квіт. 2022 р. – Вінниця : ГО «Європейська наукова платформа», 2022. – С. 126-128.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сутність та ознаки геноциду як злочину проти мира та безпеки людства. Крім того, вони створюють серйозну небезпеку, особливо у воєнний період. Встановлено, що геноцид заборонений усіма країнами світу, оскільки він закріплюється у міжнародному праві. Існує велика кількість норм міжнародного права, які мають на меті боротьбу з цим злочином та попередженням закордоном. Задля стимулювання запобігання геноциду необхідно чітко визначити як вчиняється геноцид на сучасному світі, які основні способи, знаряддя, методи його вчинення. Крім того, обов’язково необхідно правильно кваліфікувати усі досліджувані діяння, а також дослідити усі наявні ознаки і характеристики вчинення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27323
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ПРЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Щербиніна Є.М. ЕП 2022.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.