Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБуторіна Д.-
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.date.accessioned2022-05-06T13:19:28Z-
dc.date.available2022-05-06T13:19:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБуторіна Д. Стала дієта і безпека життєдіяльності / Д. Буторіна, А. А. Івашура // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : матер. ХVІI міжнар. наук.-практ. конф. мол. вчених, курсантів та студ. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. – С. 210-213. – [Електронний ресурс].ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329-
dc.description.abstractСталість дієти означає застосування практик, які задовольняють потреби суспільства в харчуванні, захищаючи при цьому фізичну основу нашого довгострокового виживання – навколишнє середовище. Сфера безпеки життєдіяльності, включаючи сталість дієт, дозволяє розумно використовувати блага навколишнього середовища одночасно піклуватися про неї.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectстійка дієтаru_RU
dc.subjectстійке виробництвоru_RU
dc.subjectбезпека харчових продуктівru_RU
dc.subjectздорове харчуванняru_RU
dc.titleСтала дієта і безпека життєдіяльностіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Буторіна Д. СТАЛА ДІЄТА І БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ.pdf2,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.