Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329| Назва: | Стала дієта і безпека життєдіяльності | 
| Автори: | Буторіна Д. Івашура А. А.  | 
| Теми: | стійка дієта стійке виробництво безпека харчових продуктів здорове харчування  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Бібліографічний опис: | Буторіна Д. Стала дієта і безпека життєдіяльності / Д. Буторіна, А. А. Івашура // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : матер. ХVІI міжнар. наук.-практ. конф. мол. вчених, курсантів та студ. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. – С. 210-213. – [Електронний ресурс]. | 
| Короткий огляд (реферат): | Сталість дієти означає застосування практик, які задовольняють потреби суспільства в харчуванні, захищаючи при цьому фізичну основу нашого довгострокового виживання – навколишнє середовище. Сфера безпеки життєдіяльності, включаючи сталість дієт, дозволяє розумно використовувати блага навколишнього середовища одночасно піклуватися про неї. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Буторіна Д. СТАЛА ДІЄТА І БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ.pdf | 2,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.