Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329
Title: Стала дієта і безпека життєдіяльності
Authors: Буторіна Д.
Івашура А. А.
Keywords: стійка дієта
стійке виробництво
безпека харчових продуктів
здорове харчування
Issue Date: 2022
Citation: Буторіна Д. Стала дієта і безпека життєдіяльності / Д. Буторіна, А. А. Івашура // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : матер. ХVІI міжнар. наук.-практ. конф. мол. вчених, курсантів та студ. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. – С. 210-213. – [Електронний ресурс].
Abstract: Сталість дієти означає застосування практик, які задовольняють потреби суспільства в харчуванні, захищаючи при цьому фізичну основу нашого довгострокового виживання – навколишнє середовище. Сфера безпеки життєдіяльності, включаючи сталість дієт, дозволяє розумно використовувати блага навколишнього середовища одночасно піклуватися про неї.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.