Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329| Title: | Стала дієта і безпека життєдіяльності | 
| Authors: | Буторіна Д. Івашура А. А.  | 
| Keywords: | стійка дієта стійке виробництво безпека харчових продуктів здорове харчування  | 
| Issue Date: | 2022 | 
| Citation: | Буторіна Д. Стала дієта і безпека життєдіяльності / Д. Буторіна, А. А. Івашура // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : матер. ХVІI міжнар. наук.-практ. конф. мол. вчених, курсантів та студ. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. – С. 210-213. – [Електронний ресурс]. | 
| Abstract: | Сталість дієти означає застосування практик, які задовольняють потреби суспільства в харчуванні, захищаючи при цьому фізичну основу нашого довгострокового виживання – навколишнє середовище. Сфера безпеки життєдіяльності, включаючи сталість дієт, дозволяє розумно використовувати блага навколишнього середовища одночасно піклуватися про неї. | 
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329 | 
| Appears in Collections: | Статті (ЗСЖБЖ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Буторіна Д. СТАЛА ДІЄТА І БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ.pdf | 2,45 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.