Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27331
Назва: Особливості сталості виробництва під час пандемії
Автори: Івашура А. А.
Теми: COVID-19
стале виробництво
навколишнє середовище
стале споживання
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Особливості сталості виробництва під час пандемії / А. А. Івашура // Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва: матер. міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. – ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – [Електронний ресурс].
Короткий огляд (реферат): Викликана COVID-19 економічна пауза дозволяє більш обдумано осмислити аспекти зеленої економіки та, зокрема, питання сталості у виробництві. В той час, як світова економіка намагається співіснувати в нових реаліях, бізнес-лідери вважають, що настав час приділяти більше уваги захисту навколишнього середовища, беручи до уваги, що заходи захисту клімату є не тільки корпоративною соціальною відповідальністю, а й джерелом конкурентних переваг у посткризовому майбутньому
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27331
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Івашура А. А. Особливості сталості виробництва під час пандемиї.pdf307,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.