Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27331
Название: | Особливості сталості виробництва під час пандемії |
Авторы: | Івашура А. А. |
Ключевые слова: | COVID-19 стале виробництво навколишнє середовище стале споживання |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Івашура А. А. Особливості сталості виробництва під час пандемії / А. А. Івашура // Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва: матер. міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. – ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – [Електронний ресурс]. |
Краткий осмотр (реферат): | Викликана COVID-19 економічна пауза дозволяє більш обдумано осмислити аспекти зеленої економіки та, зокрема, питання сталості у виробництві. В той час, як світова економіка намагається співіснувати в нових реаліях, бізнес-лідери вважають, що настав час приділяти більше уваги захисту навколишнього середовища, беручи до уваги, що заходи захисту клімату є не тільки корпоративною соціальною відповідальністю, а й джерелом конкурентних переваг у посткризовому майбутньому |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27331 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Івашура А. А. Особливості сталості виробництва під час пандемиї.pdf | 307,32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.