Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28088
Назва: Математичні методи інтелектуального аналізу даних
Автори: Шабельник Т. В.
Дяченко О. Ф.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шабельник Т. В. Математичні методи інтелектуального аналізу даних : навч. посібник для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 124 Системний аналіз / Т. В. Шабельник, О. Ф. Дяченко. – Маріуполь: МДУ, 2021. – 163 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Математичні методи інтелектуального аналізу даних» призначений для здобувачів вищої освіти ОП 124 «Системний аналіз» відповідно з базовим курсом підготовки бакалаврів, містить теоретичний матеріал, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, а також питання для самоконтролю. Навчальний посібник враховує сучасні тенденції кредитно-модульної системи та Болонських ініціатив. Зміст розділів посібника відповідає робочій програмі дисципліни та містить інформацію щодо певного модуля дисципліни. Навчальний посібник буде корисний для здобувачів вищої освіти, викладачів та науковців для набуття практичних навичок в галузі організації інтелектуального аналізу даних та сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28088
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ЕКСА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ММІАД_Шабельник_Дяченко.docx.pdf3,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.