Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28089
Назва: Економічна інформатика
Автори: Шабельник Т. В.
Крівенко С. В.
Дяченко О. Ф.
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Шабельник Т. В. Економічна інформатика : навч. посібник / Т. В. Шабельник, С. В. Крівенко, О. Ф. Дяченко. – Маріуполь : МДУ, 2020. – 102 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Економічна інформатика» призначений для здобувачів вищої освіти ОП 124 «Системний аналіз» та 125 «Кібербезпека» відповідно з базовим курсом підготовки бакалаврів, містить теоретичний матеріал, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, а також питання для самоконтролю. Навчальний посібник враховує сучасні тенденції кредитно-модульної системи та Болонських ініціатив. Зміст розділів посібника відповідає робочій програмі дисципліни та містить інформацію щодо певного модуля дисципліни. Навчальний посібник буде корисний для здобувачів вищої освіти, викладачів та науковців для набуття практичних навичок в галузі організації економічних обчислювальних процесів, використання програмного забезпечення сучасного офісу та сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28089
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ЕКСА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навч_посіб_ЕКОНОМІЧНА ІНФОРМАТИКА.pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.