Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28120
Название: Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors
Авторы: Andrieieva S.
Kolesnikova M.
Pyvovarov Y.
Khaustova T.
Dikhtyar A.
Ключевые слова: physically modified starches
effective viscosity
gelatinized starch dispersions
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Andrieieva S. Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors / S. Andrieieva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov et al. // Eureka: Life Sciences; Tallinn – 2019. – № 6. – Р. 17-22.
Краткий осмотр (реферат): The aim of the study is to investigate rheological properties of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors. Realization of the research aim allows to get products (sauces, creams, fillers for confectionary products and so on), using physically modified starches, able to realize products with given structural-mechanical parameters of quality and safety; and also to provide the rational use of raw material resources, to decrease the labor capacity of the technological process of making culinary products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28120
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.