Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28286
Назва: Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Автори: Івашура А. А.
Логвінков С. М.
Борисенко О. М.
Теми: стале виробництво
інноваційна діяльність
індустрія гостинності
екологічна сталість та прибутковість
стале харчування
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності / А. А. Івашура, С. М. Логвінков, О. М. Борисенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : Держ. біотехнологічний ун-т., 2022. – С. 31-32. (укр. мова)
Короткий огляд (реферат): Прагнення до більш сталих продовольчих систем і гостра необхідність зменшення впливу сільськогосподарської сфери на довкілля вимагає точного вимірювання антропогенного впливу у поєднанні з практичними рішеннями, які забезпечують відчутне позитивне поліпшення. Для цього в Україні необхідне створення інтелектуальної служби сталого розвитку, яка поєднує в собі найпередовіший інструмент розрахунку екологічного сліду з експертними знаннями в галузі сталого розвитку, сільського господарства та харчування для створення індивідуальних практичних рішень та проектів розвитку бізнесу, що підвищують екологічну сталість та прибутковість різних сфер, тобто розкриття цінності сталого бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28286
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Івашура А. А. Стале сільське господарство для скорочення.pdf1,98 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.