Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28725
Название: Корпоративна соціальна відповідальність: глобалізаційні впливи на підприємства України
Авторы: Іпполітова І. Я.
Кулинич І. Е.
Ключевые слова: підприємництво
корпоративна соціальна відповідальність
цінності
глобалізація
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Іпполітова І. Я. Корпоративна соціальна відповідальність: глобалізаційні впливи на підприємства України / І. Я. Іпполітова, І. Е. Кулинич // Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 3-4 листопада 2022 р. - Харків : Держ. біотехнологічний ун-т. 2022. – С. 454- 455.
Краткий осмотр (реферат): В тезах розглянуто роль та відповідальність підприємницького сектору України у соціальному розвитку держави в умовах глобалізаційних змін. Доведено, що запровадження корпоративної соціальної відповідальності буде перспективним не тільки для українського суспільства, але і для іміджу України у всьому світі. Розвиток КСВ в Україні має великі перспективи. Визначено, що раніше КСВ була переважно зумовлена ідеалами та обов’язками компаній та була притаманна великим корпораціям, то зараз навіть невеликі підприємства України зрозуміли свою важливість для соціальних змін у країні, що значно прискорює поширення цінностей КСВ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28725
Располагается в коллекциях:Статті (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матерiали_конференцii _3_4_11_2022_ДБТУ_Кулiнiч.pdf852,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.