Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29053
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПтащенко О. В.-
dc.contributor.authorАфанасьєва О. М.-
dc.contributor.authorСалюк А. П.-
dc.date.accessioned2023-03-14T13:06:22Z-
dc.date.available2023-03-14T13:06:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationнтернет-маркетинг. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. В. Птащенко, О. М. Афанасьєва, А. П. Салюк; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (116 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. — 30 с. — Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29053-
dc.description.abstractПодано контрольні запитання та методичні рекомендації, які призначені для поглиблення, конкретизації та закріплення знань, отриманих під час вивчення теоретичної частини навчальної дисципліни. Розглянуто на прикладах практичні ситуації, пов’язані зі становленням маркетингової комунікації, формуванням інформаційного простору і здійсненням рекламної та маркетингової діяльності в мережі «Інтернет». Рекомендовано для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectінтернет-маркетингru_RU
dc.subjectмаркетингru_RU
dc.subjectсоціальні мережіru_RU
dc.subjectінформаційні технологіїru_RU
dc.subjectбренд-сайтru_RU
dc.titleІнтернет-маркетинг. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Птащенко ОВ, Афанасьєва ОМ, Салюк АП.pdf705,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.