Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29053
Title: Інтернет-маркетинг. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Птащенко О. В.
Афанасьєва О. М.
Салюк А. П.
Keywords: інтернет-маркетинг
маркетинг
соціальні мережі
інформаційні технології
бренд-сайт
Issue Date: 2021
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: нтернет-маркетинг. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. В. Птащенко, О. М. Афанасьєва, А. П. Салюк; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (116 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. — 30 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано контрольні запитання та методичні рекомендації, які призначені для поглиблення, конкретизації та закріплення знань, отриманих під час вивчення теоретичної частини навчальної дисципліни. Розглянуто на прикладах практичні ситуації, пов’язані зі становленням маркетингової комунікації, формуванням інформаційного простору і здійсненням рекламної та маркетингової діяльності в мережі «Інтернет». Рекомендовано для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29053
Appears in Collections:Методичні матеріали (УСК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2021-Птащенко ОВ, Афанасьєва ОМ, Салюк АП.pdf705,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.