Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29299
Title: Інноваційне та венчурне підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" другого (магістерського) рівня
Authors: Іпполітова І. Я.
Keywords: інновації
інноваційна діяльність
інноваційне підприємництво
венчурний капітал
венчурний бізнес
Issue Date: 2022
Citation: Інноваційне та венчурне підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" другого (магістерського) рівня: [Електронне видання] / укл. І. Я. Іпполітова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 15 с. (Укр. мов.)
Abstract: Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" другого (магістерського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29299
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
поз.509_!Інноваційне та венчурне підприємництво 2022.pdf448,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.