Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/2956
Назва: ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ СТАЛОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Автори: Смирнова К. В.
Теми: економічна сталість
економічні потоки
фінансові потоки
ризики
управління
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Смирнова К.В. Шляхи підвищення ефективності економічної сталості вітчизняних підприємств харчової промисловості / К.В. Смирнова // Управління розвитком. - 2013. - №2. - С. 78 - 80
Короткий огляд (реферат): Розглятуто та проаналізовано загальний стан вітчизняних підприємств харчової промисловості. Подано напрями оптимізації економічних потоків задля підвищення ефективності управління його економічною сталістю. Зазначено напрями забезпечення економічної сталості через управління ризиками
Рассмотрено и проанализировано общее состояние отечественных предприятий пищевой промышленности. Представлены направления оптимизации экономических потоков для повышения эффективности управления его экономической устойчивостью. Обозначены направления обеспечения экономической устойчивости посредством управления рисками.
The general state of the domestic food industry is analyzed. The directions of optimization of economic flows to enhance the effectiveness of its economic stability are presents. The directions of ensuring economic sustainability through risk management are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2956
Розташовується у зібраннях:№2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.