Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29690
Назва: Управління дебіторською заборгованістю підприємств в контексті забезпечення зростання їх прибутковості
Автори: Юшко С. В.
Теми: дебіторська заборгованість
фінансові результати
прибуток
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Юшко С. В. Управління дебіторською заборгованістю підприємств в контексті забезпечення зростання їх прибутковості [Електронний ресурс] / С. В. Юшко // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ: Національний авіаційний університет, 2023. – С. 238 – 240.
Короткий огляд (реферат): Наголошено на причинах виникнення дебіторської заборгованості за продукцію, товари, роботи, послуги. Зазначено, що не зважаючи на відсутність прямої залежності між величиною дебіторської заборгованості та фінансовими результатами діяльності підприємств, зв'язок між зазначеними показниками має місце. В роботі називаються та описуються ситуації, через які не сплачена або сплачена із запізненням дебіторська заборгованість призводить до виникнення втрат, негативно позначаючись на фінансових результатах діяльності суб’єкта господарювання. Зроблено висновок, що політика управління дебіторською заборгованістю підприємств має величезне значення у контексті забезпечення їх ефективної діяльності та підвищення рівня їх прибутковості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29690
Розташовується у зібраннях:Статті (Ф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юшко С.В. Тези Управл прибутковістю підприємств (репозитарій).pdf131,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.