Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30681
Назва: Управлінська діяльність на підприємстві
Автори: Ястремська О. М.
Гармаш С. А.
Теми: управлінська діяльність
чинники
кар’єрне зростання
гендерний аспект
раціональне та емоційне
стиль управління
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ястремська О. М. Управлінська діяльність на підприємстві / О.М. Ястремська, С.А. Гармаш // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023. - С. 896 – 900.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано значення управлінської діяльності для забезпечення ефективної життєдіяльності та розвитку підприємств. Узагальнено основі принципи здійснення управлінської діяльності, наголошено на необхідності врахування гендерних особливостей поведінки менеджерів. Виявлені чинники впливу на організацію управлінської діяльності на промислових підприємствах та зазначено необхідність приділення уваги кар’єрному зростанню менеджерів. Результати аналізу підтвердили, що в середньому за аналізований період, суб’єкти господарювання, які за пріоритет розвитку мали підвищення професійно-кваліфікаційного рівня, акцентуючи при цьому увагу на гендерному аспекті, отримали більш високі результати економічної діяльності. Доведено важливість врахування раціональних та емоційних мотивів та типів поведінки менеджерів. Виділено найбільш вагомі складові, що здійснюють вплив на формування стилів управління у стратегічному періоді, а саме: міжособистісні стосунки в процесі роботи; соціальний статус; характер (специфіка) завдань колективу (ступінь їх важливості).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30681
Розташовується у зібраннях:Статті (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ястремська О.М. тези.pdf560,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.