Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30776
Назва: Підгрунття реалізації процесу створення додатку для швидкого замовлення та доставки їжі
Автори: Борзих Т. Ю.
Хорошевська І. О.
Теми: мобільний додаток
дослідження
портрет цільового споживача
зручність використання інтерфейсу
функціонал
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Борзих Т. Ю. Підгрунття реалізації процесу створення додатку для швидкого замовлення та доставки їжі / Т. Ю. Борзих, І. О. Хорошевська, / Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискурс: матеріали IV Міжнародної наукової конференції, Івано-Франківськ, 17листопада 2023 р. : тези допов. / Міжнародний центр наукових досліджень. - Вінниця: ТОВ «УКРЛОГОС Груп, 2023. - С. 134-135.
Короткий огляд (реферат): В тезах наведено опис змісту дослідницьких процесів, які необхідно здійснити для розроблення зручного та функціонального мобільного додатку для швидкого замовлення та доставки їжі. З метою визначення необхідного функціоналу та формування рекомендацій до його вірної візуальної реалізації в інтерфейсі мобільного додатка, перед процесом його практичної реалізації, необхідно виконати дослідження цільової аудиторії через призму створення «портретів цільових споживачів» та дослідження зручності використання інтерфейсів мобільних додатків для швидкого замовлення та доставки їжі через призму аналізу зрозумілості та зручності реалізації всього функціоналу таких додатків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30776
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (КСіТ))

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!_тези_для_репозитарію_Хорошевська_І_О_,_Борзих_Т_Ю_.pdf156,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.