Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Назва: Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України
Автори: Парамонова Т. А.
Погуда Н. В
Теми: сезонні заклади
управління рестораном
сезонність
розвиток туризму
соціальні медіа
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Парамонова Т. А. Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України / Т. А. Парамонова, Н. В. Погуда // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: матеріали І Всеукр. наук.-практ. Конференції, 14-15 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. – Ч. 1. - С. 188-192.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена особливостям управління сезонними закладами харчування на прикладі Європейського Союзу. Розглянуто ключові стратегічні підходи до управління сезонними закладами, серед яких важливими визначено пропозиції сезонного меню, використання відповідної аналітики та максимізацію маркетингових зусиль. Акцентовано увагу на важливості впровадженя сезонного меню задля підвищення привабливості закладів харчування, а також визначенні професійних рейтингів у сфері ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Парамонова_Погуда.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.