Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorТітова Е. В.-
dc.date.accessioned2024-01-22T20:50:42Z-
dc.date.available2024-01-22T20:50:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі / Н.І. Черевична, Е.В. Тітова // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конференції, 10 листопада 2023 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1241-1243.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949-
dc.description.abstractУ публікації виділено ряд основних інновацій, які на сьогодні є перспективними і актуальними для сфери гостинності. Зазначено, що активне використання закладами ресторанного господарства інформаційних технологій полегшує взаємодію з клієнтами та оптимізує процеси сервісного виробництва. Проаналізовано організаційно-технологічні інновації як більш ефективні методи обслуговування. Визначено комплексні інновації, які охоплюють різні аспекти сервісної діяльності.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectінформаційні технологіїru_RU
dc.subjectімерсивні технологіїru_RU
dc.subjectсоціальні інноваціїru_RU
dc.subjectінфраструктурні інноваціїru_RU
dc.subjectконцептуальні інноваціїru_RU
dc.subjectготельно-ресторанні закладиru_RU
dc.titleІнновації у готельно-ресторанному бізнесіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Черевична Н.І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі.pdf1,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.