Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Title: Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Черевична Н. І.
Тітова Е. В.
Keywords: інновації
інформаційні технології
імерсивні технології
соціальні інновації
інфраструктурні інновації
концептуальні інновації
готельно-ресторанні заклади
Issue Date: 2023
Citation: Черевична Н. І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі / Н.І. Черевична, Е.В. Тітова // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конференції, 10 листопада 2023 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1241-1243.
Abstract: У публікації виділено ряд основних інновацій, які на сьогодні є перспективними і актуальними для сфери гостинності. Зазначено, що активне використання закладами ресторанного господарства інформаційних технологій полегшує взаємодію з клієнтами та оптимізує процеси сервісного виробництва. Проаналізовано організаційно-технологічні інновації як більш ефективні методи обслуговування. Визначено комплексні інновації, які охоплюють різні аспекти сервісної діяльності.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Appears in Collections:Статті (ГРБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.