Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Назва: Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Черевична Н. І.
Тітова Е. В.
Теми: інновації
інформаційні технології
імерсивні технології
соціальні інновації
інфраструктурні інновації
концептуальні інновації
готельно-ресторанні заклади
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Черевична Н. І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі / Н.І. Черевична, Е.В. Тітова // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конференції, 10 листопада 2023 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1241-1243.
Короткий огляд (реферат): У публікації виділено ряд основних інновацій, які на сьогодні є перспективними і актуальними для сфери гостинності. Зазначено, що активне використання закладами ресторанного господарства інформаційних технологій полегшує взаємодію з клієнтами та оптимізує процеси сервісного виробництва. Проаналізовано організаційно-технологічні інновації як більш ефективні методи обслуговування. Визначено комплексні інновації, які охоплюють різні аспекти сервісної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черевична Н.І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.