Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31384
Назва: Оцінка впливу пасажирських авіаперевезень на навколишнє середовище
Автори: Сущенко О. А.
Погуда О. А.
Теми: авіаперевезення
навколишнє середовище
цифровізація
індустрія туризму
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Сущенко О. А. Оцінка впливу пасажирських авіаперевезень на навколишнє середовище / О. А. Сущенко, О. А. Погуда // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р. : тези допов. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 299-301.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячене оцінці впливу пасажирських авіаперевезень на навколишнє середовище. Визначено, що цифровізація призвела до активного впровадження різноманітних сучасних технологій, які можуть як покращувати роботу авіапідприємств, так і можуть сприяти зменшенню їх негативного впливу на навколишнє середовище. Зазначено основні екологічні проблеми, які виникають у процесі здійснення авіаперевезень та напрями авіакомпаній для зменшення негативного впливуна навколишнє середовище шляхом упровадження нових технологій, оптимізації польотних програм та покращення інфраструктурних заходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31384
Розташовується у зібраннях:Статті (Т)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.