Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31605
Назва: Роль інновацій в управлінні персоналом для збільшення конкурентоспроможності компаній
Автори: Руденко В. О.
Теми: управління персоналом
стратегічний розвиток
ефективність
конкурентоспроможність
інновації
продуктивність працівників
адаптація до змін
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Руденко В. О. Роль інновацій в управлінні персоналом для збільшення конкурентоспроможності компаній / В.О. Руденко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023. – С. 677-681.
Короткий огляд (реферат): Управління персоналом стає важливою стратегічною складовою сучасних компаній, оскільки ефективність та конкурентоспроможність визначаються великою мірою якістю роботи та розвитку персоналу. Ця стаття розглядає значення управління персоналом в контексті стратегічного розвитку компаній та необхідність пошуку і впровадження інноваційних методів та механізмів впливу на персонал для досягнення стратегічних цілей компанії. Виокремлюються ключові аспекти, такі як підвищення продуктивності працівників, залучення та утримання талановитих кадрів, аналітика та прийняття обґрунтованих рішень, гнучкість та адаптація до змін, а також впровадження інновацій в бізнес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31605
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко В.О. Тези.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.