Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32640
Название: Міжнародні комерційні логістичні системи в глобальних ланцюгах постачань
Авторы: Мельникова К. В.
Ключевые слова: логістика
логістична система
міжнародна логістика
комерційна логістика
міжнародні логістичні системи
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Мельникова К. В. Міжнародні комерційні логістичні системи в глобальних ланцюгах постачань / К. В. Мельникова // Науковий журнал «Бізнес Інформ». – 2023. - №11. – С. 286-291.
Краткий осмотр (реферат): Міжнародні комерційні логістичні системи в глобальних ланцюгах постачань відіграють критичну роль у забезпеченні ефективного руху матеріальних, інформаційних, фінансових потоків та послуг. Досліджено, що ці системи дозволяють інтегрувати та синхронізувати всі ланки логістичного ланцюга – від первинного постачальника до кінцевого споживача. Міжнародні комерційні логістичні системи стають стратегічною складовою глобального бізнес-середовища, допомагаючи підприємствам конкурувати на світовому ринку. Мета статті полягає у визначенні сутності міжнародних комерційних логістичних систем, особливостей надання послуг ними, а також в узагальненні переваг і недоліків їхнього використання в ланцюгах постачань. У статті розглянуто та визначено понятійний апарат щодо сутності та особливостей функціонування міжнародних комерційних логістичних систем у глобальних ланцюгах постачань. Узагальнено перелік основних послуг у комерційній логістиці, які надають міжнародні логістичні системи в глобальних ланцюгах постачань. У статті визначено основні переваги та недоліки використання міжнародних комерційних логістичних систем у глобальних ланцюгах постачань. Наведено приклади успішних сучасних міжнародних комерційних логістичних систем, що функціонують у різних галузях і сферах бізнесу. Визначено основні послуги, які надають міжнародні логістичні компанії учасникам міжнародних ланцюгів постачань у глобальних ланцюгах постачань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32640
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мельникова 7.pdf293,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.