Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32658
Название: Про деякі труднощі у навчанні української мови в іноземній авдиторії
Авторы: Архипенко Л. М.
Ключевые слова: українська мова як іноземна
іноземна авдиторія
китайські студенти
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Архипенко Л. М. Про деякі труднощі у навчанні української мови в іноземній авдиторії / Л. М. Архипенко // Інноваційні технології і методика викладання гуманітарних дисциплін: теорія і практика технічних закладів вищої освіти : матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції з проблем вищої освіти і науки, 18 квітня 2024 р. - Харків: ХНАДУ, 2024. – С. 69-72.
Краткий осмотр (реферат): У статті йдеться про про деякі труднощі у навчанні української мови як іноземної, зокрема в китайській авдиторії студентів, які стикаються з певними проблемами, пов'язаними з освоєнням фонетики та граматики, адже граматика української мови доволі складна, особливо для китайських студентів: українська мова – флективна, а китайська – ізолююча, якій характерна відсутність словозміни, значущість порядку слів у реченні та слабкий розвиток службових частин мови. Для китайського студента на початку вивчення української мови слова не мають «значення», як у китайській мові, через те, що позбавлені образності ієрогліфів – «картинки» слова. Українську мову відносять до складних мов світу, наприклад, порівняно з мовою міжнародного спілкування – англійською. Фонетика української мови для китайських студентів залишається проблемною навіть за умови високого рівня оволодіння граматикою та лексикою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32658
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Архипенко_тези.pdf115,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.