Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32675
Title: Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
Authors: Давидова О. Ю.
Keywords: управління якістю продукції
послуги у готельно-ресторанному господарстві
Issue Date: 2024
Citation: Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві : підручник / О. Ю. Давидова.- 2-ге вид. перероблене і доповнене. – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2024. – 494 с.
Abstract: У підручнику розглянуто проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства. Висвітлено найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджено економічні поняття якості, принципи та методи її оцінювання, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельно-ресторанного господарства в сучасних економічних умовах. Особливу увагу приділено системам управління якістю на базі стандартів ISO серії 9000, концепції TQM, системі управління безпекою харчових продуктів HACCP. Підручник призначається для студентів та викладачів закладів вищої освіти і працівників сфери індустрії гостинності.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32675
Appears in Collections:Навчальні видання (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Давыдова_УПРАВЛ〓ННЯ_ЯК〓СТЮ_репозитарии〓.pdf7,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.