Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32850
Назва: Методичний підхід до створення компетентної організації
Автори: Грузіна І. А.
Теми: компетентність
компетенція
освітні компетентності
soft skills
hard skills
управління організацією
розвиток організації
структура управління
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Грузіна І. А. Методичний підхід до створення компетентної організації / І. А. Грузіна // Сталий розвиток економіки. - 2024. - № 2 (49). - С. 36-41.
Короткий огляд (реферат): У статті аргументовано авторську позицію щодо процедури створення компетентної організації. Доведено необхідність реалізації організаційного етапу, що представляє основну відмінність запропонованого підходу від традиційних. Зазначено про доцільність орієнтації при формуванні кадрового складу на кандидатів з якісною освітньою підготовкою, які володіють відповідними актуальному етапу соціально-економічного розвитку м’якими та жорсткими компетенціями (soft skills та hard skills), створюють необхідний базис для формування компетенцій організаційного рівня. Підкреслено, що визначення стадії життєвого циклу організації, пріоритетних управлінських завдань та необхідних для їх вирішення організаційних компетенцій дозволить сформувати раціональну структуру компетентності, виявити складові, що потребують розвитку або набуття для забезпечення конкурентних переваг на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32850
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.