Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32869
Назва: ІТ-компанія як оптимальне бізнес-середовище для реалізації концепції організації, що самонавчається
Автори: Петренко О. О.
Теми: Професійне навчання
організаційне навчання
методи навчання
навчальні матеріали
персонал
адаптивність
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Петренко О.О. ІТ-компанія як оптимальне бізнес-середовище для реалізації концепції організації, що самонавчається / О.О. Петренко // Економіка та суспільство. - 2024. - №59.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано теоретичні засади науковців, які займались вивченням концепції організації, що самонавчається. Визначено ключові передумови впровадження гнучких систем навчання та розвитку працівників. Обґрунтовано доцільність застосування концепції організації, що самонавчається, в українських ІТ-компаніях. Розглянуто основні типові ситуації застосування організаційного навчання: навчання новачків компанії, навчання новачків на конкретних проєктах чи підрозділах, навчання поточного штату працівників. Проаналізовано форми та методи організаційного навчання для забезпечення гнучкості та адаптивності навчальних програм. Розглянуто основні посади працівників, які виконують роль тих, що навчають, в компаніях. Результатом дослідження є сформовані елементи процесу професійного навчання працівників, що базуються на принципах гнучкості та адаптивності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32869
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко О.О. ІТ Компанія як оптимальне середовище.pdf278,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.