Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32984
Назва: Категоріальний базис, як основа формування задач активізації та підтримки розвитку малих підприємств
Автори: Бондар І. О.
Теми: мале підприємство
розвиток малих виробничих підприємств
категоріальний базис
класифікація
задачі активізації та підтримки розвитку
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Бондар І. О. Категоріальний базис, як основа формування задач активізації та підтримки розвитку малих підприємств / І. О. Бондар // Інтеграція економічних та інформаційних процесів: сучасний стан і перспективи розвитку: колективна монографія / за заг. ред. Л.М. Савчук. – Дніпропетровськ: Герда, 2015. – С. 219-230.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано елементарні складові категоріального базису, здійснено побудову загальної класифікації малих виробничих підприємств та досліджено вплив кожної складової на процес побудови класифікації задач активізації та підтримки розвитку малих підприємств, що займаються інноваційно-виробничою діяльністю, орієнтованою на виготовлення наукомісткої високотехнологічної продукції. Рекомендовано для аспірантів, науковців та фахівців малих підприємств, що цікавляться проблемами інноваційного розвитку вітчизняного підприємництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32984
Розташовується у зібраннях:Монографії (КСіТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!_Бондар_І_О_результати_досліджень_розділ_до_репозитарію.pdf281,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.