Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33036
Название: Ефективність оподаткування податком на додану вартість на макро- та мікрорівнях
Авторы: Осмятченко В. О.
Білобровенко Т. В.
Ключевые слова: податок на додану вартість
ефективність
фіскальна ефективність
ефективність оподаткування на мікрорівні
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Осмятченко В. О. Ефективність оподаткування податком на додану вартість на макро- та мікрорівнях / В. О. Осмятченко, Т. В. Білобровенко // Управління розвитком. – № 2 (192). – С. 94-101.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено ефективність оподаткування податку на додану вартість (ПДВ) на рівні держави та на рівні суб’єктів господарювання; узагальнено показники фіскальної ефективності ПДВ та наведено показники ефективності оподаткування на мікрорівні. Доведено, що з метою удосконалення системи адміністрування ПДВ слід переглянути законодавчу базу та всіляко сприяти пожвавленню фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, що розширить діючу базу оподаткування та підвищить фіскальну ефективність ПДВ. Доведено, що фіскальна ефективність ПДВ на макрорівні напряму залежить від ефективності оподаткування на мікрорівні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33036
Располагается в коллекциях:№ 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
осмятченко.pdf473,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.